webohrid.com
Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга по повод Денот на независноста • WebOhrid
ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга испрати честитка по повод 8-ми Септември – Денот на независноста на Република Северна Македонија. „Почитувани граѓани на