webohrid.com
Честитка од претседателот Иванов по повод Меѓународниот ден на Ромите • WebOhrid
Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, упати честитка по повод одбележувањето на 8 Aприл – Меѓународниот ден на Ромите.