webohrid.com
Цените на дизелот и екстра лесното масло се зголемуваат за половина денар • WebOhrid
Според најновата Одлука на Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија, од вечерва по полноќ малопродажните