webohrid.com
Царовска: Се интензивираат активностите на мобилните тимови, идентификувани 167 деца на улица • WebOhrid
167 деца меѓу кои 18 бебиња се идентификувани на неколку пофрекфентни крстосници во Скопје изминатите две недели од страна на