webohrid.com
Божиновски: Катастрофална е состојбата со зимското одржување и отстранувањето на снегот, Георгиески да се зафати со работа • WebOhrid
Денес во просториите на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид се одржа прес-конференција на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „Катастрофална е состојбата со