webohrid.com
Близу 300 санкционирани возачи во Скопје: брзо возење, алкохол... • WebOhrid
На 20/21.07.2019 Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје спроведе акциски контроли за откривање на