webohrid.com
Билатерални средби на претседателот Иванов во рамки на 73. Генерално Собрание на ОН • WebOhrid
Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, вчера во Њујорк присуствуваше на отворањето на генералната дебата на 73. Генерално собрание