webohrid.com
Ангеловски: Се надевам на нов успех. Мора да се однесуваме максимално одговорно • WebOhrid
Селекторот на фудбалскате репрезентација на Македонија, Игор Ангеловски, на прес-конференцијата пред официјалниот тренинг на Македонија, а спроти натпреварот со Лихтенштајн во Лигата на