webohrid.com
Ангеловски и Тричковски: Наша цел е победа на утрешниот натпревар • WebOhrid
Селекторот на македонската А репрезентација, Игор Ангеловски и репрезентативецот Иван Тричковски на прес – конференцијата во пресрет на утрешниот натпревар