webohrid.com
Царовска: Само со дијалог можеме да креираме мерки за вработување кои ќе бидат добри за сите • WebOhrid
Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска денеска говореше на панел дискусија посветена на „Недостатокот на квалитетна работна сила