webohrid.com
Спасовски и Димковски традиционално ги закроија лозјата во Тиквешкиот регион • WebOhrid
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски придружуван од министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски и