webohrid.com
Османи на прес-конференција за старт на проектот за изградба на автопатот Скопје - Блаце, клучка Стенковец • WebOhrid
Денеска, во Секретаријатот за европски прашања беше означен стартот на проектот за изградба на автопатот Скопје – Блаце, клучка Стенковец,