webohrid.com
Нашите тимови за спасување во Албанија покажаа врвна стручност и им помогнаа на оние на кои тоа им беше најпотребно • WebOhrid
Заменик претседателот на Владата и министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски и заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања,