webohrid.com
МЗ: Тројца нови пациенти со клиничка слика на морбили, досега вакцинирани 2.925 деца • WebOhrid
Од прогласувањето на епидемијата на морбили до денес вакцинирани се вкупно 2.925 деца, а само денеска до 13 часот вакцинирани