webohrid.com
Заев: Стојам одговорно пред граѓаните за организирање избори најбрзо што може, за граѓаните да кажат по кој пат да одиме натаму • WebOhrid
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, денеска на прес-конференција се обрати по повод заклучоците на Европскиот Совет. Во прилог на ова соопштение ви