webohrid.com
Владата формира оперативен тим кој бескомпромисно ќе работи на борбата против криминалот и корупцијата • WebOhrid
Владата на Република Северна Македонија денеска ја започна редовната 149-та седница со носење на одлука за формирање на оперативен тим