webohrid.com
ВБИФ ѝ одобри на Македонија три инвестициски проекти во вкупен износ од 24 милиони евра • WebOhrid
Управниот комитет на инструментот Инвестициска рамка за Западен Балкан – ВБИФ (Western Balkas Investment Framework – WBIF), донесе одлука на