sdndaon3.sch.id
Sisindiran Urang Sunda : Paparikan Piwuruk - SD Negeri Daon 3
Batu kali dina cai Dina cai aya hurang Punten abdi sanes ahli Sepi harti kirang luang Hayam jago boga dua dipeuncit poe kamari kudu getol ka sakola sangkan jadi jalma ngarti Ka pasar meuli kapiting kapitingna tinggal dua Ulah sok liar ti peuting osok loba gogodana Samemeh ngamparkeun kasur samak heula ambéh rinéh saméméh nyalahkeun … Continue reading "Sisindiran Urang Sunda : Paparikan Piwuruk"