revistaporta.com
Si të flisni me adoleshentët për alkoolin dhe drogat? | Revista Porta
Nëse keni mëdyshje, se si duhet të flisni më fëmijën tuaj mbi këtë temë delikate, ja disa këshilla që mund të ju ndihmojnë, se si të filloni dhe zhvilloni këtë bisedë: 1. Të kërkohen situata spontane, të përditshme, në të cilat vendosen hapat e parë për të ndërtuar një komunikim të sinqertë. Bisedën për alkoolin …