revistaporta.com
Kungulli dhe ndikimi i tij në shëndet | Revista Porta
Është ndër frutat që simbolizon sezonin e vjeshtës, ndërsa kjo është periudha më e mirë për konsumimim e kungullit. Përveq shijes së mirë, përdorimi i tij sjell shumë të mira në shëndet. Preferohet shumë të përgaditet në receta për fëmijë e gjithashtu për të rritur. Kungulli njihet si një burim i mirë i vitaminave e …