revistaporta.com
Atdhetari Prof. dr Skender Gashi nderohet sot në qytetin ku e kaloj pjesën më të madhe të jetës. | Revista Porta
E premte, më datë 12 korrik 2019, në orën 19:00, në Vjenë mbahet mbledhje komemorative me rastin e ndarjes nga jeta e veprimtarit të çështjes kombëtare dhe LDK-së, Prof. Dr. Skender Gashi. Dr. Gashi ka ndërruar jetë në qytetin e Vjenës ku edhe kishte jetuar së fundmi. Dr. Gashi studimet i kreu në Universitetin e …