revistaporta.com
Eurodeputeti Lukas Mandl takon përfaqësuesit e shoqatave shqiptare në Austrinë e Epërme | Revista Porta
Eurodeputeti austriak Lukas Mandl është takuar me përfaqsuesit e shoqatave shqiptarë në Austrinë e Epërme. Mandl i cili është përkrahës i madh i shqiptarëve, iu ka thënë të pranishmëve që do të vazhdoj të loboj në Parlamentin Evropian për Kosovën. Ai përveç tjerash ka thënë që ka ardhur kohë që Kosova dhe Bashkësia Evropiane të …