mkdnews.com
ВМРО-ДПМНЕ вечерва одлучува дали да го напушти Собранието
ВМРО-ДПМНЕ вечерва ќе ја разгледува можноста да го напушти Собранието. Ова го најави претседателот на партијата Христијан Мицкоски кој рече дека ВМРО-ДПМНЕ би се одлучило на таков чекор поради тоа …