mkdnews.com
Само што почна, 135. седница се одложи, Џафери побара лидерска средба
Собраниската седница за законот за Јавно обвинителство одложена за утре во 11 часот. Претседателот на Собранието Талат Џафери рече дека ја седницата ја одложил поради бројката од пријавени повеќе о…