mkdnews.com
Мицкоски: Ако Собранието не се распушти до недела ќе има политичка криза
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски е убеден дека на 12 април ќе има предвремени избори, а ако Собранието не се распушти до недела, според него ќе настапи сериозна политичка криза. – Убеден су…