mkdnews.com
„Медена земја“ не доби „Оскар“
Иако номиниран во две категории, македонскиот документарен филм „Медена земја“ и прекрасната Хатиџе Муратова не успеаа да земат „Оскар“, но за нашата држава тие веќе беа победници. Филмот има прика…