mkdnews.com
Ердоган: Од денеска натаму насекаде ќе ги тепаме трупите на Асад, без оглед на договорите!
„Изјавувам дека од денес па натаму ќе ги напаѓам силите на режимот насекаде – игнорирајќи ги границите на Идлиб или договорот од Сочи – во случај да се направи дури и најмала можна штет…