mkdnews.com
Во Прилеп, убиени мајка и ќерка
Педестгодишен прилепчанец утрово со пиштол пукал во неговата поранешна 40 годишна сопруга и нејзината 64 годишна мајка и ги убил. Тешко го повредил и 36 годишниот брат на неговата сопруга кој де…