mkdnews.com
Медицинска сестра во Германија им давала морфиум на новороденчиња
Германската полиција уапси медицинска сестра во Универзитетската болница во Улм, под сомнение дека им давала морфиум на новороденчиња. Станува збор за пет бебиња кои сите имале гушење што можело да…