mkdnews.com
„Медена земја“ влезе во трка за Oскар во две категории
Медена земја со две историски номинации за „Оскар“, за најдобар документарец и за странски филм. Еуфоријата очекувано беше најгласна на Еквадор, каде што тимот на македонскиот документарец, составе…