mkdnews.com
Чулев ги поништи последните прераспределувања во МВР
Со телеграма од 10 јануари до сите организациони единици, министерот за полиција Наќе Чулев ги известува сите во министерството за внатрешни работи дека сите наредби на екс министерот Оливер Спасов…