mkdnews.com
Најмалку 15 загинати во Русија – Автобус падна од мост во река!
Во сообраќајната несреќата што се случи на истокот на Русија, загинаа 15 лица, а 18 се повредени. Несреќата се случила кога возачот на автопатот Моготју-Сретинск-Олочи во регионот Транс-Бајкал , из…