mkdnews.com
Игор Џамбазов со одговор на Бугарската провокација (видео)
Популарниот шоумен Игор Џамбазов на својот инстаграм профил во негов стил ги демантираше Бугарите кои тврдеа дека македонскиот јазик непостоел. Како не постои, вели Џамбазов. Еве ви го… &nbs…