mkdnews.com
Горило со раце кои потсетуваат на човечки (видео)
Вработените во зоолошката градина снимиле неколку нејзини фотографии за да го овековечат моментот. Но, еден детал на фотографиите ги запрепастило вработените. Имено таа на прстите имала дел од кожа…