mkdnews.com
Во Кавадарци ќе се прави регионален вински музеј
Кавадарци ќе добие регионален вински музеј во градскиот парк. Едногласната одлука за основање денеска ја донесе Советот на општина Кавадарци. Според одлуката, средствата и имотот ќе се обезбедат о…