mkdnews.com
Точно е дека џамијата е дивоградба, но доаѓаат избори, ќе ја решаваме по 5 мај
Џамијата во Охрид, која се градеше неколку години и покрај укажувањата дека ги нема сите потребни дозволи и оти практично е дивоградба… Таа наоѓа во централното градско подрачје и нема дозвол…