mkdnews.com
Шест месеци затвор за таткото на Боки 13, Миле Јовановски
Таткото на Боки 13, Миле Јовановски денеска лично не ја слушна пресудата од 6 месеци затвор. Не дојде на изрекувањето на кое присуствуваше само оштетениот, неговиот сосед и свештеник Виктор Стојчев…