mkdnews.com
Се активираат амнестиите на Иванов од 2016 година
Уставниот суд ја вади од фиока три години старата иницијатива за оценка на уставноста на членот 11-а од Законот за помилување од 2016та,донесен веднаш по дадената амнестија од Иванов во 2016-та, за…