mkdnews.com
Ријана: Трамп во моментов ментално е најболното битие во САД
Ријана во исцрпен разговор за „Вог“ зборувала за своите модни и музички подвизи. Но, Ријана го коментирала и претседателот на САД , Доналд Трамп. Мегапопуларната пејачка досега неколку пати јавно г…