mkdnews.com
Мицкоски од Самитот на ЕПП: Македонија припаѓа во ЕУ!
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски се обрати на Самитот на ЕПП, каде што истакна дека улогата на ВМРО-ДПМНЕ како опозициска партија е да донесат значителна и опиплива промена за македонските …