mkdnews.com
Мицкоски: Дебата за Уставниот суд е стратегија на Заев за негов спас од политичка и кривична одговорност
Симтоматично преку ноќ, и на само неколку месеци пред изборите, станува актуелна темата со одлучувањето на Уставниот суд, вели претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. По сè изгледа самата т…