mkdnews.com
Јурова: Владеењето на правото е во сржта на процесот на пристапување во ЕУ
,Регионот е и ќе остане приоритет и сето тоа почива на вистински, одржливи резултати особено во сферата на владеењето на правото. ЕК е цврсто уверена дека и Албанија и Северна Македонија остварија …