mkdnews.com
Дескоска за класифицираните документи кај Ременски: Прашајте во МВР
Министерката за правда Рената Дескоска денеска одговарајќи на новинарско прашање за пронајдени класифицирани документи во домот на пратеничката Фросина Ременски рече дека тоа не е во надлежност на …