mkdnews.com
Ако сте ја пуштиле Катица, од гаќи ќе ве истресам цел Совет со финансиска истрага
„Ако ти со советот сте ја пуштиле Катица, да знаеш дека од гаќи ќе ве истресам цел совет со финансиска истрага. Заради судии како Вас, никогаш нема во ЕУ да влеземе. Ако не е твојот совет, се извин…