mkdnews.com
Трамп и се закани на Турција: Ќе ја уништам вашата економија
Американскиот претседател Доналд Трамп се закани дека „ќе ја уништи економијата на Турција доколку Анкара направи нешто во Сирија, за кое тој во својата „голема и неспоредлива мудрост“, ќе се сфати…