mkdnews.com
Среде концерт на диригентот му паднаа пантолоните (видео)
Михај Тангу доживеа неверојатен пех пред преполната сала кога среде диригирање остана по гаќи бидејќи му паднаа панталоните. Публиката прсна од смеење, а музичарите во оркестарот за среќа не се зан…