mkdnews.com
,,Металика” ненадејно ја прекина турнејата
Фронтменот на групата ,,Металика” , Џејмс Хетфилд , повторно почнал да пие и морал итно на рехабилитација, поради што групата ја прекина турнејата. Фановите на ,,Металика” во Австралија и на Нов Зе…