mkdnews.com
Мендух Тачи за ТВ21: ДУИ се плаши од пописот на населението, Албанците може да бидат под 20%
Лидерот на ДПА Мендух Тачи, во гостување во емисијата „10 минути“ на ТВ21, зборувајќи за актуелните состојби во земјата кажа дека ДУИ се плаши од пописот, бидејќи може да испадне бројот на Албанци …