mkdnews.com
„Ла Верита“: Заев сакаше да го замени македонскиот јазик, Европа го откри и го стопира!
Италијанскиот весник „Ла Верита“, кој ги објави бомбите за власта, излезе со анализа за владеењето на Зоран Заев. Како што пишува весникот, последниот удар на Зоран Заев би можела да му го зададе В…