mkdnews.com
Космонаути на НАСА излегоа во вселената (видео)
Космонаути на Националната аеронаутичка и вселенска агенција (НАСА), во моментов извршуваат работни задачи во отворен Космос на Меѓународната вселенска станица. Кристина Кук и Ендрју Морган изведув…